Om Telving & Co

Telving & Co drives af undertegnede, som selv står for det meste, men inddrager relevante samarbejdspartnere, når opgaven kræver det.

Jeg er kandidat i filosofi og statskundskab og har over 20 års erfaring som kommunikationschef, pressechef, politisk chef, redaktør, journalist og rådgiver.

Efter i en årrække at have drevet en succesfuld konsulentforretning med fokus på PR og kommunikation er mit fokus i dag primært på at holde foredrag og skrive om kunstig intelligens. Samtidig laver jeg videnskabsjournalistik, primært om medicin og teknologi.

Jeg holder desuden foredrag om etik og filosofi, hvor jeg bl.a. er inspireret af græske og kinesiske tænkere.

Eksempler på foredrag om kunstig intelligens >>

Eksempler på foredrag om filosofi og etik >>

Kontakt mig for en uforpligtende snak, hvis du er interesseret i nogle af emnerne ovenfor eller leder efter rådgivning eller sparring på etiske tvivlspørgsmål i din virksomhed. Både inden for teknologi og generelt.

Venlig hilsen
Thomas Telving

“Thomas er en dygtig formidler og laver et godt foredrag både for gymnasieelever og deres undervisere. Fokus er AI og undervisning. Vi fik ny og brugbar viden om ChatGPT og om, hvordan vi kunne bruge AI bedre i undervisningen. Foredraget inspirerede os meget.”

             – Trine Bie-Olsen, Gymnasielektor, Slagelse Gymnasium