Foredrag om kunstig intelligens

“Thomas Telving gav et tankevækkende foredrag om kunstig intelligens, filosofi og sociale medier for hele personalet i Aera. Folk var godt underholdt, og sammenfletningen af Platon og moderne teknologi var original og letforståelig.”

– Ulrich Lauridsen, Marketing Manager, Aera A/S

 

“Thomas Telving evner at forklare kunstig intelligens i sit foredrag, så folk går derfra med et rigtig godt overblik over teknologien og dens anvendelsesmuligheder. Hans indlæg på Logistikkens Dag i Aalborg for knap 200 tilhørere var både underholdende, inspirerende og godt leveret.”

– Jens Uggerhøj, bestyrelsesmedlem og ekstern netværksfacilitator hos SmartLog

 

Book et foredrag om kunstig intelligens

Se nogle eksempler nedenfor og kontakt mig på +45 2479 0322 eller thomas@telving.dk for en aftale

Eksempler på foredrag

Hvad er kunstig intelligens?

Hvad er kunstig intelligens og machine learning, og hvad kan det i forhold til andre typer af teknologi?

Få indsigt i forskellige måder at bruge kunstig intelligens på, og hvad teknologien kan bruges til i forskellige brancher.

Der rundes af med nogle af de menneskelige spørgsmål, adgangen til så stærk en teknologi rejser. Hvad er vi forpligtet til at tage hensyn til som virksomheder og som samfund?

Få mere at vide

Hvilken gud skal din iPhone tro på?

Der er liv og død på spil, når tech-giganterne skal udvikle det moralske kompas til Siri, Alexa og Google Assistant. Men skal kursen lægges efter Kant, Mill, Gud eller Hume? Noget tyder på, at det vil være uforsigtigt af os at overlade udviklingen af digitale assistenter til teknikerne alene.

Små og store dilemmaer sættes på spidsen og historiens største filosoffer bringes i spil.

Få mere at vide

Kan kunstig intelligens føle smerte?

Når vores ven hamrer sig over fingeren, er vi ikke i tvivl om, at det gør ondt. Men hvad hvis en robot fjumrer med hammeren? Snart kan vi ikke skelne mellem robotter og mennesker. Men er vi også ens inden i? Skal robotter behandles pænt? Skal de have rettigheder?

Få svaret på, hvorfor vi aldrig kommer ind i hovedet på en robot, og hvad det vil betyde for både robotter mennesker.

Få mere at vide

Skal den selvkørende bil ofre fem fodgængere eller føreren?

Selvkørende biler har kurs mod en bilforhandler nær dig. Hvornår, de bliver allemandseje, står åbent, men få tvivler på, at det sker. Og så har vi balladen, for vil du sætte dig ind i en maskine, der måske er programmeret til at ofre dit liv, hvis fem fulde folk vælter ud foran dig?

Få filosofiens bud på, hvordan man løser dilemmaet, prøv selv kræfter med det og se, om din moral flugter med flertallets.

Få mere at vide

Kontakt mig og lad os finde et emne og en form, der passer til dit formål.