Foredrag om kunstig intelligens

Book et foredrag om kunstig intelligens og lær at stille de rigtige etiske spørgsmål til teknologien. Et nyttigt foredrag, uanset, om du skal træffe etisk forsvarlige teknologivalg i en organisation eller blot er almindeligt nysgerrig.

Udvalgte referencer fra foredrag

“Thomas’ oplæg om etiske problemstillinger i kunstig intelligens gav mig et oplysende billede på vores fremtid, og hvad vi har i vente. Dertil gjorde hans filosofiske karakter, dramaturgiske fortælling og aktuelle cases, at jeg kun kan anbefale andre at opleve hans indlæg om etiske dilemmaer i teknologi.”

– Jonas Sepstrup, DigitalLead – Danmarks nationale klynge for digitale teknologier

 

“Thomas Telving leverer med udgangspunkt i sin bog ”Killing Sophia” en levende fortælling om kunstig intelligens og menneskelig empati. Fortid, nutid og fremtid kædes sammen i et veloplagt foredrag centreret om digital dannelse og andre tværfaglige undervisningsforløb indenfor digitalisering.

Jeg kan varmt anbefale foredraget, som er velegnet i forhold til gymnasiereformen og studieområdets tema om digitalisering.”

– Thomas Aarsløv Jensen, lektor, Niels Brock Handelsgymnasium

 

“Foredraget om  etiske algoritmer, der handlede om etik, jura og kunstig intelligens, blev leveret på en god måde hvor det krævende publikum til vores nytårskur blev underholdt med gode eksempler til refleksion om vores anvendelse af teknologi og hvordan vi kan rådgive vores kunder endnu bedre“

– Michael Wätjen, direktør, Nine A/S

 

“Thomas Telving evner at forklare kunstig intelligens i sit foredrag, så folk går derfra med et rigtig godt overblik over teknologien og dens anvendelsesmuligheder. Hans indlæg på Logistikkens Dag i Aalborg for knap 200 tilhørere var både underholdende, inspirerende og godt leveret.”

– Jens Uggerhøj, bestyrelsesmedlem og ekstern netværksfacilitator hos SmartLog

 

Book et foredrag om kunstig intelligens

Se nogle eksempler nedenfor og kontakt mig på +45 2479 0322 eller thomas@telving.dk for en aftale

Eksempler på foredrag om kunstig intelligens

Ofte skal et foredrag udvikles, så det passer til specifikke ønsker og behov. Nedenfor kan du se nogle få eksempler, men jeg anbefaler, at du ringer for en snak for at høre mere.

Teknologisk selvforsvar for gymnasieelever og studerende

– bliv klar til tech-industriens næste store manipulationstrick

Digital humans og menneskelignende robotter bevæger sig ud i samfundet med stor hast. Og selvfølgelig er det skønt at få hjælp af en smuk kvinde eller mand, når man køber tøj eller telefoner på nettet. Spørgsmålet er, om de søde elektroniske hjælpere rummer skjulte farer.

Svaret er ja. Menneskelignende teknologi snyder vores hjerner og nedsætter vores evne til at træffe fornuftige, frie valg. Og dermed ryger også evnen til at passe på penge, værdier og værdighed.

Thomas Telvings foredrag ”Teknologisk selvforsvar” er sjovt og fascinerende og giver samtidig konkrete forslag til, hvordan unge kan tackle den nye teknologi.

Få mere at vide

Er din virksomhed sikret mod teknoetiske problemer?

– skab balance mellem teknologiens muligheder og dens etiske grænser

Kunstig intelligens, robotter og automatisering rummer store muligheder for de fleste virksomheder. Men mulighederne følges af et etisk ansvar, det kan give både dårlig presse og tilsvining på sociale medier ikke at leve op til. Ikke bare for ledelsen, men for hver enkelt medarbejder.

Thomas Telvings foredrag til virksomheder giver overblik over nogle af de største dilemmaer i brugen af kunstig intelligens og robotter. Tilhøreren forsynes samtidig med en enkel ramme at behandle dem konstruktivt i.

I foredragene trækker Thomas på sin filosofiske baggrund, sin viden om AI og roboethics og 20 års erfaring med kommerciel og politisk PR-rådgivning.

Få mere at vide

Robotter og rettigheder – måske fremtidens største tekno-etiske spørgsmål

Skal kunstig intelligens have juridisk særstatus? Skal kunstig intelligens kunne bære et strafansvar? Ikke, hvis vi spørger i Bruxelles. Både embedsfolk og politikere blev temmelig stive i betrækket, da tech-industrien mødte op med ønsket. Men diskussionen er ikke slut endnu, og flere ting tyder på, at robotter med kunstig intelligens før eller siden får juridiske rettigheder.

Hør, hvorfor nogle synes det giver mening, mens andre finder det absurd at tale om rettigheder til robotter.

Book et foredrag

Læs min bog om robotter, etik og rettigheder

Skal den selvkørende bil ofre fem fodgængere eller føreren?

Selvkørende biler har kurs mod en bilforhandler nær dig. Hvornår, de bliver allemandseje, står åbent, men få tvivler på, at det sker. Og så har vi balladen, for vil du sætte dig ind i en maskine, der måske er programmeret til at ofre dit liv, hvis fem fulde folk vælter ud foran dig?

Få filosofiens bud på, hvordan man løser dilemmaet, prøv selv kræfter med det og se, om din moral flugter med flertallets.

Foredraget handler i lige så høj grad om filosofiske dilemmaer og etik, som om teknologi. De tilgange til problemløsning, der angives kan anvendes bredt.

Få mere at vide

Kontakt

Kontakt mig på +45 2479 0322 / thomas@telving.dk for en uforpligtende snak.

Du er også velkommen til en kop kaffe i mit hyggelige kontorfællesskab Indre København.

 

Se mine foredrag om filosofi

Læs mine artikler om kunstig intelligens

Se min profil på LinkedIn

Foredrag om kunstig intelligens